Okresní kolo v Mladkově

Poslední květnový víkend (24. – 25. 5. 2019) patřil okresnímu kolu hry Plamen a my jsme na něj vyrazili do Mladkova. Letos nás jelo reprezentovat jedno družstvo mladších (12 závodníků) a jedno družstvo starších (8 závodníků). Aby se mohli starší účastnit všech disciplín, zapůjčili si od mladších Elišku, která je doplnila na disciplínách CTIF.
Na pátečním programu bylo založení tábora, nástup a disciplíny: štafeta CTIF 2 pokusy, požární útok 1. pokus a u starší kategorie 1. pokus útoku CTIF. Samozřejmě nesměla chybět ani večerní diskotéka, při které jsme neohroženě chytali svítící náramky.
Založit tábor jsme zvládli i přes vysokou trávu a starší holky si dokonce postavily průchozí stan propojením 2 malých stanů. Na nástup jsme jako každý rok dobíhali a poté jsme se zařadili do fronty na štafetu CTIF, kterou jsme vystáli 2x s mladšími i se staršími. Během čekání jsme stihli odběhnout požární útoky a pak už na starší čekal pouze útok CTIF. Večer jsme měli volnou zábavu a tak si každý našel něco…
V sobotu nás čekal druhý pokus požárního útoku, štafeta dvojic, štafeta 4×60 m a 2. pokus útoku CTIF. Zase jsme museli čekat dlouhé fronty, ale docela nám dopoledne uteklo a bylo po závodě. Ještě před odchodem na oběd jsme si sbalili věci a stany, abychom pak už mohli čekat na závěrečný nástup.
I přes velkou snahu jsme se nedokázali probojovat pod dvacáté místo, ale hlavu nevěšíme a víme, co máme do příštího roku zlepšit. V kategorii mladších se naši umístili na pěkném 22. místě ze 40 kolektivů a v kategorii starších na krásném 20. místě ze 46 kolektivů.
Všem moc děkujeme za pomoc při přípravě na závěrečný závod sezóny 2018/2019 a za pomoc na samotném okresním kole!
Závodníkům gratulujeme k výsledkům a přejeme mnoho sil a elánu do dalšího ročníku hry Plamen.

Mladí hasičiPermalink